— Middagsmeny
— Förrätter
• Toast Skagen • Honungsgravad Lax med Senapssås
& Kuvertbröd • Parmaskinka med Melon & färsk
Parmesan
--------------------- Varmrätter
Fisk
• Pocherad Lax med Citronsås • Stekt Gösfilé
med Räkor & Kräftstjärtar i Vermouthsås
Varmrätter
Kött
• Panerade Kycklingfiléer med gammaldags Senapssås
& rostad Bacon • Hjortstek med Rönnbärsgelefyllt
Päron & Enbärskryddad Gräddsås •
Fläskfilé med Kantarellsås • Oxfilé
med Portvinssås Som tillbehör
till varmrätterna kan ni välja mellan;
Potatisgratäng, råstekt, rundstekt eller kokt potatis
--------------------- Desserter
• Gammaldags Vaniljglass med Likörmarinerade Jordgubbar
• Glassbomb med Fyrverkeri • Chokladkaka med Baileysgrädde
Skriv ut
denna sida!
|