— Middagsmeny —

Förrätter

• Toast Skagen
• Honungsgravad Lax med Senapssås & Kuvertbröd
• Parmaskinka med Melon & färsk Parmesan

---------------------

Varmrätter
Fisk


• Pocherad Lax med Citronsås
• Stekt Gösfilé med Räkor & Kräftstjärtar i Vermouthsås

Varmrätter
Kött


• Panerade Kycklingfiléer med gammaldags Senapssås & rostad Bacon
• Hjortstek med Rönnbärsgelefyllt Päron & Enbärskryddad Gräddsås
• Fläskfilé med Kantarellsås
• Oxfilé med Portvinssås

Som tillbehör till varmrätterna kan ni välja mellan;
Potatisgratäng, råstekt, rundstekt eller kokt potatis


---------------------

Desserter

• Gammaldags Vaniljglass med Likörmarinerade Jordgubbar
• Glassbomb med Fyrverkeri
• Chokladkaka med Baileysgrädde

Skriv ut denna sida!


<<Back